虾你波凸 发表于 2013-7-21 12:05:42

等到宜家 冇相冇激情喔

各位揸机哥哥姐姐妹妹弟弟

系寻晚俾阿姐整到宿醉宜家都未醒   抑或唔知喺边张床度吃紧烟{:soso_e120:}

等到宜家都冇相睇   

冇相 冇激情喔

拿拿声啦等你等你

{:soso_e120:}

PS   梗系要多谢来嘅所有人冇你地参与就冇呢个7周年 齐欢聚

掌声 系 俾你地自己嘅 {:soso_e142:}

顺便祝福   派糖嘅妹祝百年好合早生贵子   

啊怡 发表于 2013-7-21 12:16:44

波子,我第一次同你地见面就玩咁大。。{:soso_e135:}你叫以后女仔仲边敢上台唱歌啊

祥和号 发表于 2013-7-21 12:33:54

我有拍你{:soso_e120:}一年不见,丝毫未变{:soso_e179:}依然那么风骚{:soso_e113:}

mywish 发表于 2013-7-21 13:45:40

我都等紧啊,骚腩。。。。{:soso_e120:}

小榄公 发表于 2013-7-21 13:56:45

唔通又要刷到99先有想

拿老公来换糖 发表于 2013-7-21 14:36:18

就慢慢坐的等看照片

TonyAu 发表于 2013-7-21 14:39:34

波子哥哥

您同旧年有啲唔同变佐

变----心急 佐!

您应该好似昨晚影像啲哥哥姐姐咁慢慢来   起身 坐喺床头食番支烟再澰下上下嘴唇然后 执番正啲眼耳口鼻

再净身哑个包坐喺电脑前带著昨晚剩余的兴奋将相片发上论坛分享...............你睇倨地几定!!!

我   发完呢段咁沉蕞嘢   都怕有得睇啦吧...............................{:soso_e113:}

娜么简单 发表于 2013-7-21 15:06:43

我系黎围观既{:soso__14347937040236606360_1:}

展翅高飞 发表于 2013-7-21 15:11:32

下半场个个都玩到好嗨。视频有兴趣睇吗?

icecream 发表于 2013-7-21 15:43:16

估计你今年又迷到不少女仔啦~~系时候到你派糖了
页: [1] 2 3
查看完整版本: 等到宜家 冇相冇激情喔