广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

草根艳舞团 多谢大家G持

主持就做过好多次啦  所以呢次就想搞搞新意思

跳舞 仲要系  跳艳舞

从细到大 都比人话 我身体协调性  吾好 但我就偏偏吾相信  

于是  就有左今次的  

草根 艳舞团  表演

其实 系一个好好玩的过程

现在 回想  还是  好兴奋   它吾单只系  突破自己    最难得就系  有一班人 吾系因为物质   而系  一齐 好用心 去做一件事   呢仲感觉好好

即使  错  亦错得 好开心  好开心

梗系要大大力多谢PK嫂  包包姐   帮我地设计造型   神甘早就扑出去帮我地买挂饰   甘我地先可以闪亮登场  然后   你地见到的 果几只字   都系阿姐 发低烧情况下  帮我地一个个字母 甘写上去  排舞就更加    用心  将动作分解  画系张纸度   仲煲埋  猪脚花生汤  以型补型   而且 贡献埋间  屋企 比我地 排舞  添(煲汤 好好味啊   我连喝两碗 ) 赞好多个   先得

然后 就M姐  虽然缺席  一次  但系   加班  死都死过来    边彩排 边  加班   真系  好感动呢

瑜姐  今次不单要跳  仲负责埋 道具 奖品的  派发   语言不通  仍全程投入   尽心尽力   见她为爱勇往直前   真系忍吾住 大大力   祝福她  希望 可以早日达成心愿  成为   广东媳妇

Ken大哥  更加就吾话得  牺牲色相   自毁形象   放下身段 陪我地一齐颠   所以仲要多谢埋  KEN哥的经理人   KEN嫂先得  

最后  就梗系  要多谢 莅临的 每一位  

吾嫌弃我地草根   

比掌声  我地   

你地的掌声 系我地前进的  动力   同 尽力付出之后的回报  

有机会

我地下次 继续合作     

呈现   更精彩 的  节目  

继续   HAPPY   TOGETHER

特别鸣谢 我地  首席摄影   PK大哥

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

JOAN嘉儿 + 30 辛苦辛苦!!
jandyyang + 10 确实精彩
白纸 + 50
mai + 50 :)
阿D + 50
miki + 2
台山猪猪 + 1
mandyhuang + 10
全仔 + 50
在水之瑜 + 100 (*^__^*)

辛苦晒,波兄!

{:4_360:}:dabin8好得意吖!!

好耐没见过嘉希拉,去佐边呢?

好型!你唔使训架,甘夜,,晚安啦~~

好型!你唔使训架,甘夜,,晚安啦~~
joanna13 发表于 2009-8-10 12:13 AM

死啦  我仲担心 你今晚  会比果只 大色狼 车左去第二度添  见到你上网 就知道 你安全啦

跳得唔错噶啦!毕竟你地唔 系专业噶嘛,大家都睇得好开心,多谢草根艳舞团比我地噶快乐,辛苦晒金多位
小瑜真系好辛苦,多谢小瑜

可惜。。。可惜呢次无机会睇。。

辛苦了LZ。。。

虽然未能来到现场,我已经感受到这是一个成功的聚会,全赖有你们一班不计较得失默默努力的好同乡,好朋友!!