广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 论坛管理组

关于车友会回归论坛重组的通告

关闭 [复制链接]
支持衡哥。。。。。。。。。

衡哥快点组织活动啦

衡哥多多组织大家出去玩啊~~~

头像被屏蔽

强烈支持。

鉴于目前车友会管理不完善,部分会员反映车友会活动少,财务不够明确,乘车人多,车主少等问题,

现将车 ...
论坛管理组 发表于 2009-11-26 02:03 PM

管理组提出0既问题唔系应该唔关我事吓哇?我只系一个小小0既版主喳喔。。。我宜家都只系转发D有用0既帖子比大家睇吓,初来报到,有咩做得唔到位,请大家多多包涵!

对于活动方面,要睇番车友会既意义系咩,车友会顾名思义系有车一族0既地方,我觉得首先系搵番d特约商如汽车维修、保养、改装、保险、装潢等等,用正规形式合作(譬如签订协议等等)但系到宜家都未有呢样野,点样更有效地吸引更多有车之人加入??

我相信好多车友都系度等紧车友会能够提供呢D比较实际0既野,有左呢D好野,自然就带动人气,人气旺,就自然好多活动可以搞,正所谓人多车多好办事,亦都可以对其他无车既同乡们提供搭车出游、活动0既方便。

我自己都参加过3个以上既车友会,所以略懂一二,管理组有需要可以同我交流一下,我愿意提供更多意见!

评分

ben07jiang + 10
衡哥 + 100

管理组提出0既问题唔系应该唔关我事吓哇?我只系一个小小0既版主喳喔。。。我宜家都只系转发D有用 ...
hoshos 发表于 2009-11-27 00:19

没有!没有!5系你噶事情!你已经做得很好了!你的职位是不变的!有时间我们谈谈怎么去搞好论坛的车友会!你有经验呀!请多多指教!

没有!没有!5系你噶事情!你已经做得很好了!你的职位是不变的!有时间我们谈谈怎么去搞好论坛的 ...
衡哥 发表于 2009-11-27 12:50 AM

衡哥,我做版主都系你提拔,我唔敢偷懒,有时间我都会转D实用帖过0黎俾大家睇下,仲牺牲色相唔知丑将自己架车仔装D野show出0黎,哈哈!!
大家交流一下啦!我都好想个车友会搞好D,造福大家!!!

评分

Ryml + 111

衡哥,我做版主都系你提拔,我唔敢偷懒,有时间我都会转D实用帖过0黎俾大家睇下,仲牺牲色相唔知丑将 ...
hoshos 发表于 2009-11-27 12:58 AM

辛苦你啦,