广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
返回列表 发新帖
楼主: BEN

笋嘢益街坊:原装进口西班牙特级初榨橄榄油,大家凑够数量就可以拿批发价

BEN 发表于 2011-12-21 11:21 AM
搽头发当护发素,搽皮肤当护肤品,够天然无害。

捞沙律,点面包食(配埋支黑醋添仲正)。

以上所述功能,好似花生油都实现到波{:soso_e148:}

gogob 发表于 2011-12-21 11:26 AM
以上所述功能,好似花生油都实现到波

你嘅意思系,嗌我70文买一升花生油算数?

唔系阿,我系搞唔明我买支橄榄油房屋企做咩阿,所以问你你会要来点用~我炒送下下用橄榄油又觉得贵,但系除了炒送,我又唔知点搞好~

gogob 发表于 2011-12-21 11:39 AM
唔系阿,我系搞唔明我买支橄榄油房屋企做咩阿,所以问你你会要来点用~我炒送下下用橄榄油又觉得贵,但系除 ...

答咗你了。

不过你话可以用花生油。

下次记得用花生油嚟message你自己,香气四溢,连香水都悭番。{:soso_e120:}

祥和号  3盒
小T      1盒
BLUESKY  1盒
NANA     0.5盒

共计:  5.5盒

23日后我会离开上海,元旦后返。所以22日晚6点半到7点左右,如果订咗货嘅大家可以系中山公园附近出现,我可以当场交货畀各位。仲有要嘅朋友都可以继续回帖订,我自己为凑够最低数量,订多咗6盒。6盒内嘅货我都有。

麻烦短信回复确认,我会复我嘅手机号畀大家方便联络。

如果唔方便22日见面嘅,麻烦等我元旦后返上海再联络,或者畀地址同汇款畀我,我快递畀你

认真再看了一遍,没看到汇款账号。

还是快递方便啊,站内短你电话和快递地址了。