广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

笋嘢益街坊/第二波/ NIKE FACTORY STORE 优惠券 无偿转让

关于NIKE FACTORY STORE
      又叫  耐克换季优惠店, 系NIKE公司直属 嘅折扣商品店(非代理经销商),当然就唔系当季最新嘅嘢啦。之不过nike嘅质量实在唔错,入边经常都可以执到宝

光于呢张优惠卡
      其实相关信息系下边卡背面嘅相度都可以见到,不过都系讲下重点:
1)凭卡可以折上再7折(抵到烂哦)
2)每张优惠卡限购7折前总金额3000文
3)一张卡用一次。有效期系2012年1月15日前
4)全国各大城市都用得,不过要去指定嘅nike直属折扣店消费。上海店嘅地址系 共和新路嘅大宁国际商业广场

另请注意:
1)需要嘅朋友回帖或短信我,可以要求我快递畀你,不过如果唔系自己用,就唔好拿啦,话明系益街坊老乡嘅。
2)千祈就唔好拿去卖,每张优惠卡都有条形码,可以查到拿呢张优惠卡嘅NIKE员工,如果有人拿卡去卖或者拿卡买货然后去转手卖,查出嚟会令我nike嘅朋友被炒鱿鱼,所以大家自己有需求先可以要咖。

麻烦要要卡嘅icecream , 嘉希 同 皮皮公主 系22日之前 畀个私人短信我,告知快递地址,我叫快递畀你地。快递到付冇问题嘅话。

因为周末我要外出,23日后唔系上海啦。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

涟漪 + 110 赞一个!
icecream + 200 赞一个!
Ryml + 200
sizhong + 200 赞一个!

真系益街坊呀,帮顶

{:soso_e182:}我想要一张,我中意NIKE的鞋

又真系几笋喔。。

我都要。拿来买衫裤鞋袜给细佬过年同埋翻学用

认真好野!!!

建议拿到卡的论坛发帖组团去买,随便就可以达到3000文 {:soso_e120:}

M华少 发表于 2011-12-20 03:19 PM
建议拿到卡的论坛发帖组团去买,随便就可以达到3000文

好啊。你组织个团出嚟,呵呵。

不过其实好多人一次过唔止买3000文咖。

BEN 发表于 2011-12-20 10:06 PM
好啊。你组织个团出嚟,呵呵。

不过其实好多人一次过唔止买3000文咖。

nike有几多野可以俾你买超过3000蚊阿?运动鞋都要扫货咩........我去adi员工店买,d鞋超级抵,300左右一对,全部市面的5折以下·

兄弟你去果间甘便,边度啊? 定系要内部人士先的噶?  发表于 2012-1-1 11:35 PM
跪求阿迪的员工券,特别是三叶草的,超爱。  发表于 2011-12-21 05:46 PM

gogob 发表于 2011-12-21 11:17 AM
nike有几多野可以俾你买超过3000蚊阿?运动鞋都要扫货咩........我去adi员工店买,d鞋超级抵,300左右一对 ...

死靓仔,有ADI员工券,点解唔嚟分享啊?!

不过,讲心个句,nike衫嘅质量好过adi 唔少噶。鞋嘅话,见仁见智,专业性同功能性嚟讲,NIKE会强D,特别系跑步鞋同篮球鞋。

你冇理由唔识货噶.   

仲有啊,折后再7折,nike300~400文都好多选择啦。