广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

因为有你,我们更快乐~~~中秋节前活动。。。。

独在异乡为异客,每逢佳节倍思亲。

现初定于9月7号,星期六晚上17:00。铜川路食海鲜,费用AA。报名就跟贴拉。。。。早D准备,有好计建议请回复~~
希望大家一起渡过中秋节前计活动,“因为有你,我们更快乐”!!食完海鲜建议唱K,玩真心话大帽险,或者其他。。

报名就跟贴,哈哈。。希望可以得到论坛领导计支持,因为有你,我们才更更快乐。。。

加油!!~~
ps:个日有神秘礼物喔。。。哈哈。。。{:soso_e120:}

唱K暂定人民广场,有优惠券的请带上一起。。。哈哈

因为6号太赶时间,甘就改成7号拉。。。。
集合地点:铜川路水产市场,11号线真如站5号出口
联系人:论坛领导:拿姐、麦兜、峰哥,都得。。。。
峰哥:131-2291-6027
下半场限人数:最多20个人,谢绝空降部队。。。
已报名的有:全场:食饭+唱K,下半场:唱K
                   1、黄浦-娜-+1    (全场)
                    2、LINA              (下半场)
                    3、阿怡              (全场)
                    4、陈林生          (全场)
                    5、钟光明          (全场)
                    6、冰总             (上半场)
                    7、张卫新          (上半场)
                   8、Penny 小钟    (上半场)
                  9、嘉定-小钟        (上半场)
                 10、春哥+1            (上半场)
                11、避雨                  (全场)
                12、高佬                  (全场)
               13、YELLOW             (全场)
               14、小麦                    (上半场)
               15、   新会-阿伟             (全场)
                16、  JANE 阿娟           (全场)
               17、   大熊                    (全场)
                            ============================以上,上半场:7人,下半场:1人,全场:12,加上论坛几位领导拿姐、麦兜、峰哥,一共:20人。多谢各位的支持。希望我地玩得开心,五准放灰机喔。。。。
                   来吧,亲们,给自己一个快乐的理由。。。还可以报名喔。。哈哈~~。

评分

啊怡 + 30 希望聚会成功!
新会阿伟 + 40 赞一个!
faintch + 920 以后可以多组织活动
小坤坤^-^ + 300 很给力!

娟姐果然系个吃货

我微信名都系有个Ball字噶  发表于 2013-8-20 04:48 PM
系咩,你微信叫咩吖。。。。  发表于 2013-8-20 03:33 PM
娟姐,我加佐你微信嘛。你微信个名同论坛个名差唔多。  发表于 2013-8-20 03:06 PM
你又知系我???  发表于 2013-8-20 02:39 PM

最近食海鲜食到怕了,揾拿佬介绍啦,佢经常去。

嗯,好吧。。。多谢阿伟哥关心。。。  发表于 2013-8-27 09:34 AM
冇事咖,时间尚早,下个星期才能统计出来,因为大家都系有工作在身,一下定唔到落来的。  发表于 2013-8-26 06:16 PM
阿伟哥,我已经无晒信心了。。。。可能无人去吖。。。  发表于 2013-8-26 10:10 AM
嗯嗯,多谢阿伟哥哥。。。  发表于 2013-8-20 02:38 PM

你系?上张相来睇睇,睇名真唔知系边个!

系呀,等我返来你们就已经走了  发表于 2013-8-22 01:39 PM
等左你好内都五知去边了,我就先走了。。。  发表于 2013-8-22 11:46 AM
哦,原来系你呀,哈哈。泡吧个日你走咗我都唔知。。  发表于 2013-8-22 11:13 AM
哈哈,个晚阿怡生日一起唱K,又去泡吧计。。。哈哈  发表于 2013-8-22 09:44 AM

{:soso_e113:}娟姐··顺便来我屋企玩·

好吖。。。你无放我灰机喔  发表于 2013-8-22 09:43 AM

睇时间啦。。。。你最好都确定个时间。。。好让人报名

建议食饭时间延后或者改期周六。一般来说周五晚6点很少人能赶得过去。刚下班、堵车、原因多了。。

绝对拉。你五去点得吖,系了,个度边度集合好D吖。。。我未去过,真系五知咯  发表于 2013-8-22 01:46 PM
哇,仲一定要参加呀,压力好大咖。拿佬应该都冇问题咖,佢系FB女王。  发表于 2013-8-22 01:22 PM
我系阿伟,你说个伟哥我就唔知系边个伟哥了。。  发表于 2013-8-22 01:20 PM
伟哥,,是米上次果个伟哥啊,呵呵  发表于 2013-8-22 12:06 PM
五得,你一定要参加。。。顺便叫个拿姐巨地一起。。。  发表于 2013-8-22 11:48 AM

好活动。。。哦

铜川路,到时稳地方啊?甘你都留个联系方式,方便D新来有唔识人既靓仔靓女可以联系到组织
唔系到时好似港督甘企系铜川路唔知道去边好

无人话要上机,我只帮手宣传,参加100%无时间  发表于 2013-8-22 01:38 PM
你又唔参加咖,次次放飞机。  发表于 2013-8-22 01:24 PM
好吖。。。多谢提醒~~~  发表于 2013-8-22 01:08 PM

精神上支持