虾你波凸 发表于 2009-8-10 00:04:07

草根艳舞团 多谢大家G持

主持就做过好多次啦所以呢次就想搞搞新意思

跳舞 仲要系跳艳舞

从细到大 都比人话 我身体协调性吾好 但我就偏偏吾相信

于是就有左今次的

草根 艳舞团表演

其实 系一个好好玩的过程

现在 回想还是好兴奋   它吾单只系突破自己    最难得就系有一班人 吾系因为物质   而系一齐 好用心 去做一件事   呢仲感觉好好

即使错亦错得 好开心好开心

梗系要大大力多谢PK嫂包包姐   帮我地设计造型   神甘早就扑出去帮我地买挂饰   甘我地先可以闪亮登场然后   你地见到的 果几只字   都系阿姐 发低烧情况下帮我地一个个字母 甘写上去排舞就更加    用心将动作分解画系张纸度   仲煲埋猪脚花生汤以型补型   而且 贡献埋间屋企 比我地 排舞添:victory:(煲汤 好好味啊   我连喝两碗 ) 赞好多个   先得:lol

然后 就M姐虽然缺席一次但系   加班死都死过来    边彩排 边加班   真系好感动呢:'(

瑜姐今次不单要跳仲负责埋 道具 奖品的派发   语言不通仍全程投入   尽心尽力   见她为爱勇往直前   真系忍吾住 大大力   祝福她希望 可以早日达成心愿成为   广东媳妇:P

Ken大哥更加就吾话得牺牲色相   自毁形象   放下身段 陪我地一齐颠   所以仲要多谢埋KEN哥的经理人   KEN嫂先得;P

最后就梗系要多谢 莅临的 每一位

吾嫌弃我地草根   

比掌声我地   

你地的掌声 系我地前进的动力   同 尽力付出之后的回报

有机会

我地下次 继续合作   

呈现   更精彩 的节目

继续   HAPPY   TOGETHER

特别鸣谢 我地首席摄影   PK大哥

http://bt.lonelylive.cn/defender.mp3?c=dD0xMjQ5ODM0MTc3Jmk9MTI0Ljc2LjYuNDEmdT1Tb25ncy92Mi9mYWludFFDL2I4LzA5LzVmNWU3NWU2MDlmMzg1ODk2MmRjMjk0MTNkYTYwOWI4Lm1wMyZtPTQyOGNkYzJlYmM1MDdmODdmYmE4OThkZTc3MGRiY2U2JnY9Jm491dK49r/VvOSzqrjoJnM9s8LQobS6JnA9cw==

嘉希 发表于 2009-8-10 00:06:21

辛苦晒,波兄!:handshake

lyg19850214 发表于 2009-8-10 00:09:28

{:4_360:}:dabin8好得意吖!!

好色之徒 发表于 2009-8-10 00:12:22

好耐没见过嘉希拉,去佐边呢?

joanna13 发表于 2009-8-10 00:13:27

好型!你唔使训架,甘夜,,晚安啦~~

虾你波凸 发表于 2009-8-10 00:18:39

好型!你唔使训架,甘夜,,晚安啦~~
joanna13 发表于 2009-8-10 12:13 AM http://gdinsh.org/forum/images/common/back.gif

死啦我仲担心 你今晚会比果只 大色狼 车左去第二度添见到你上网 就知道 你安全啦 ;P

涟漪 发表于 2009-8-10 00:19:29

跳得唔错噶啦!毕竟你地唔 系专业噶嘛,大家都睇得好开心,多谢草根艳舞团比我地噶快乐,辛苦晒金多位:wph52)
小瑜真系好辛苦,多谢小瑜:wph52)

Kenny哥 发表于 2009-8-10 00:22:46

可惜。。。可惜呢次无机会睇。。

Camellia 发表于 2009-8-10 00:35:05

辛苦了LZ。。。

祥和号 发表于 2009-8-10 00:38:37

虽然未能来到现场,我已经感受到这是一个成功的聚会,全赖有你们一班不计较得失默默努力的好同乡,好朋友!!:wph146):wph146)
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 草根艳舞团 多谢大家G持