阿铮 发表于 2011-10-8 16:02:49

跪求女朋友一个(跟前一个哥们的风)

见甘少人发新帖,先为自己快成为魔兽DOTA大神之前招聘返个女朋友先。
鄙人:男广东台山人         :23岁   :五官健全:手脚各肢跟某肢健全
以下表达下自己既诚意先。
我唔知可以比咩承诺你,或者甘讲囖,依家我响街拣到一蚊鸡既话,我第一时间喃起既系去打机。如果你跟佐我之后就完全5同咯,我拣到一蚊鸡既第一时间会喃到分五毫子你一齐去打机。(便宜的机室五毫有一个币)
虽然我唔识讲咩山盟海誓既承诺,但系为佐你,我敢响建国西路踩单车逆向行驶。你叫我踩单车上中环我唔会兜下面果D路。
我虽然唔系全能型男仔,但是识打老鼠,杀小强,换电灯胆,换窗帘布,换床单。。。。间中都会换下煤气,但是响上海尼边冇得发挥。。。
欢迎有诚意既女仔来剁

在水之瑜 发表于 2011-10-8 16:11:33

个人近照呢?{:soso_e123:}

Miu 发表于 2011-10-8 16:11:59

{:soso__6908804127427403449_1:},铮哥、烂鬼机室。浪费钱。
铮哥,稳到女,我帮你同老板讲,叫距修下D机。

最佳男猪脚 发表于 2011-10-8 16:14:35

最不愿意看到“跪求”这个字眼。唉~

Riggie 发表于 2011-10-8 16:24:15

嗯 同意楼上说法 诚意哪能跪求就体现呢?最好应该是 有一块就想着法儿让女友花2块才像样呀..{:soso_e120:}

展翅高飞 发表于 2011-10-8 16:24:25

踩单车上中环???第日新闻头条就是你!

SAVAGE 发表于 2011-10-8 16:27:22

无野讲 帮顶~

最佳男猪脚 发表于 2011-10-8 16:30:20

我猜lz是右边的那个{:soso_e120:}

蚊子 发表于 2011-10-8 16:35:09

张相影到你敢型仔,见到真人会吓亲个女仔噶~

liaoshiyun 发表于 2011-10-8 16:39:54

{:soso__18259937485503411871_1:}铮哥找女朋友,怎么能不支持一下呢,哈哈,祝你早D找到可以同你一起打机的女友,飘过....
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 跪求女朋友一个(跟前一个哥们的风)