广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Happynut

浦东区域报名贴--广东人在上海论坛四周年庆活动~队伍召集

1Happynut353453644梅花路/银霄路

我來也!!

秋嵐 418385423 花木路

评分

蓝业 + 50 有你更精彩!
Happynut + 20 Good!

我上班也在浦东,帮你们顶顶吧。。。。

我來也!!

秋嵐 418385423 花木路
秋岚 发表于 2010-6-10 11:03 PM

Good!严重欢迎!!!Pls send me a message of your mobile no.  

网名+手机号码+上海住址(区名和路名)+QQ号码

ljhwishes+13585585602+浦东济阳路+392584653

评分

Happynut + 20 Welcome
Ryml + 50 报名格式正确……
sizhong + 20

网名+手机号码+上海住址(区名和路名)+QQ号码

ljhwishes+13585585602+浦东济阳路+392584653
ljhwishes 发表于 2010-6-11 04:34 PM

呢位朋友仔好有心思,报嘅名有纹有路。唔错,赞一个!!:dabin8 Good!!

严重欢迎你~~希望你喺度可以感觉到温暖,就好似喺家乡一样! (今日送晒分,听日加俾你)

提帖来了!

鉴于离周年庆7/17日仲有成个月嘅时间,好多D老乡一下子唔可以定落个时间嚟参加。

依家可以接受待定参加!希望我地浦东大区嘅朋友仔踊跃报名。。。

我地喺大区喔,成800个人,依家就得14个人报名 潜水D快D出嚟吖。。。。咁好嘅活动,仲可以识成班朋友...

我也住浦东,帮顶......

我也住浦东,帮顶......
cecilia 发表于 2010-6-12 08:44 PM

住喺浦东,帮顶?

难得嘅四周年喔,要唔要报名吖?一起嚟庆贺下咯,认识多D广东朋友都几好吖。期待你嘅参与!

南汇系唔系都系应该系浦东新区报名啊?还系应该奉贤区报名啊?